Семейна Коледа в арт комплекс Горски дом Трявна
Коледа е един от любимите семейни празници, който по стара българска традиция събира цялото семейство и ни дава възможност да сме заобиколени с любимите си хора.
Трявна е прекрасно място за семейно посрещане на коледните празници, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство.
Арт комплекс Горски дом – „зеленият“ дом на Балкана, е скътан в полите на Стара планина на 2 км над Трявна. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града.
Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места, което позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост. На разположение на гостите е голям детски кът, зала за настолни игри и ресторант с 40 места, предлагащ стара българска кухня, зимна пързалка за шейни за малки и големи.
Нашият пакет”Семейна Коледа” за Рождество Христово, ще ви предложи освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция за празника. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата ще се грижи аниматор за празничните дни, ще ги изненадаме с много игри и изненади, украса на коледната елха, посещение на Дядо Коледа, раздаване на подаръци, зимна детска пързалка за шейни. На възрастните сме осигурили множество и разнообразни пешеходни маршрути, безплатно посещение на един от музеите на възрожденска Трявна и множество кулинарни и традиционни изненади. За вегетарианци и вегани сме подготвили специално меню, което да е съобразено с техните изисквания.

Тридневен пакет със закуски и две вечери:
Двойна стая Стандарт: 130 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт: 140 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 150 лв. на човек при двойно настаняване.
Четиридневен пакет със закуски и две вечери:
Двойна стая Стандарт: 155 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт: 165 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 175 лв. на човек при двойно настаняване.
Дете до 3 г. безплатно. Дете от 3 до 6 г. заплаща 30 лв. на вечер с включена закуска. Дете от 6 до 12 г. заплаща 50 % от цената на пакета.
Цената е на човек настанен в двойна стая и включва курортна такса, застраховка и 9% ДДС.

Коледните пакети включват:
- - Съответния брой нощувки с традиционни местни закуски;
- Четири степенна коледна празнична вечеря от стара българска кухня на Богдана Семова, приготвена със здравословни продукти от местни производители и съобразена с народните кулинарни традиции;
- Една тристепенна вечеря на предварително заявено меню от стара българска кухня на Богдана Семова;
- Детско коледно меню с подаръци;
- Вегетарианскo меню с био продукти по избор;
- Детска анимация на 25 декември;
- Дядо Коледа за децата на 25 декември;
- Безплатни билети за един от музеите на възрожденска Трявна;
- Ползване на детски кът и зала за настолни игри;
- Ползване на детски зимна пързалка за шейни;
- Високоскоростен безжичен интернет и сателитна телевизия;
- Ползване на безплатен паркинг;
- Безплатен трансфер при настаняване и напускане на хотела от автогарата и ЖП гарата на гр. Трявна;

Празнично меню
„КОЛЕДА“
Юнашка салата
/салата Айсберг/ домати/краставици/бекон/дресинг/миришки/сирене крема/
Селска гривна
/картофи/лук/червено цвекло/пилешко филе/орехи/майонеза/нар/ миришки/
Свинска плешка с плънка
/свинско месо/бекон/пармезан/спанак/печен пипер/миришки /
Печени ябълки със сушени плодове
Дегустация на отлежала ракия
/100 мл./
Дегустация на бяло или червено вино от български сортове грозде
/250 мл./
Безалкохолно и минерална вода

Запознайте се подробно с нашия пакет Семейна Коледа и предлаганото меню от стара българска кухня на адрес - gorskidom.com/?event=%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0...

Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com.

#празник, #коледа, #семейна, #рождество, #христово, #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня, #бъднивечер
Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий

Горски дом Трявна добави 7 нови снимки.

Скъпи гости, заповядайте да се насладите на златната есен в буковата гора на Арт комплекс Горски дом Трявна.
Запознайте се с нашите промоционални предложения на www.gorskidom.com
... Виж повечеСкрий

Скъпи гости, заповядайте да се насладите на златната есен в буковата гора на Арт комплекс Горски дом Трявна.
Запознайте се с нашите промоционални предложения на www.gorskidom.com

Горски дом Трявна обнови снимката на корицата си. ... Виж повечеСкрий

Честит празник, скъпи гости и приятели. Поздравяваме ви с това незабравимо изпълнение.
youtu.be/hvxqGZD9ZqM
... Виж повечеСкрий

Семейна почивка „Есенна ваканция“
в арт комплекс Горски дом Трявна с безплатно настаняване на деца до 10 г. от 1.11.2016 до 5.11.2017 г.

Скъпи родители, искате да прекарате една незабравима ваканция с вашите деца сред природата на Балкана в непосредствена близост до стара Трявна, възползвайте се от промоционалните предложения на комплекс Горски дом Трявна и не пропускайте възможността да се насладите на чистия лечебен въздух и природата на Тревненския Балкан.

Трявна е прекрасно място за семейно посещение през есента, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град покрит в бяла премяна.

Нашият пакет за семейна почивка „Есенна ваканция“, специално подготвен за семейства с деца, ще ви предложи освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата сме подготвили безплатно настаняване и безплатно ползване на външен и вътрешен голям детски кът с много играчки и забавления. Срещу допълнително заплащане можете да ползвате професионален детски аниматор, който ще забавлява децата на Горски дом Трявна. На възрастните сме осигурили множество и разнообразни пешеходни маршрути, безплатно посещение на един от музеите на възрожденска Трявна, зала за настолни игри с шах, табла, карти за игра, покер комплект, не се сърди човече и много други семейни игри, както и множество кулинарни изненади. За вегетарианци и вегани сме подготвили специално меню, което да е съобразено с техните изисквания.

Двудневен пакет със закуска и вечеря - 150 лв. на стая.
Тридневен пакет със закуска и вечеря - 215 лв.
4 дневен пакет със закуска и вечеря+1 безплатна нощувка - 280 лв.

Подробните условия на офертата можете да намерите на gorskidom.com/?event=%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0...

Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com.
#празник, #новагодина, #година, #посрещаненановагодина, #балкан, #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня,
Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий

Горски дом Трявна публикува оферта.

Семейна Коледа в арт комплекс Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий

Семейна Коледа в арт комплекс Горски дом Трявна

Снежна Нова Година в арт комплекс Горски дом Трявна

Ако желаете да избягате от напрежението и стреса на ежедневието, да се насладите на автентичните български традиции, да усетите топлината и уюта на български дом, заповядайте във възрожденска Трявна да посрещнем заедно новата година в Арт комплекс Горски дом Трявна – „зеленият“ дом на Балкана.
Трявна е прекрасно място за посрещане на новогодишните празници, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство. В неговите музеи се намират едни от най-добрите образци на българската иконопис и дърворезба. Запазените паметници от ХVІІІ и ХІХ век са истински шедьоври на българската възрожденска архитектура и художествени занаяти. Тук се намира музеят на Славейкови, Старото школо, вкопаната църква „Св. Архангел Михаил“, църквата „Св. Георги“, в която е пял дякон Левски, Часовниковата кула, Даскаловата къща със слънцата от облога на двамата майстори, прекрасната Райкова къща, дело на архитектон Димитър Сергюв. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град.
Арт комплекс Горски дом Трявна – „зеленият“ дом на Балкана, е скътан в полите на Стара планина на 2 км над центъра на гр. Трявна. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града.
Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места, което позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост. На разположение на гостите е голям детски кът, детски зимна пързалка за шейни, зала за настолни игри и ресторант с 40 места, предлагащ стара българска кухня.
Нашият пакет”Снежна Нова Година” ще ви предложи освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция за празника. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата ще се грижи аниматор за празничните дни, ще ги изненадаме с много игри и изненади, зимна детска пързалка за шейни. На възрастните сме подготвили множество и разнообразни пешеходни маршрути, безплатно посещение на един от музеите на възрожденска Трявна, множество кулинарни изненади.

Тридневен пакет със закуска и вечеря:
Двойна стая Стандарт: 260 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт: 270 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 300 лв. на човек при двойно настаняване.
Четиридневен пакет със закуска и вечеря:
Двойна стая Стан.дарт: 300 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт: 310 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 340 лв. на човек при двойно настаняване.
Дете до 3 г. безплатно. Дете от 3 до 6 г. заплаща 20 лв. на вечер с включена закуска. Дете от 6 до 12 г. заплаща 50 % от цената на пакета. Дете от 12 до 18 г. заплаща 70 % от цената на пакета.
Цената е на човек настанен в двойна стая и включва курортна такса, застраховка и 9% ДДС.

Новогодишните пакети включват:
- Съответния брой нощувки с традиционни местни закуски, на 01.01.2018 г – късна закуска със супи за жадните, с възможност за ранно настаняване и късно напускане;
- Седем степенна Новогодишна вечеря, съобразно българската кулинарна традиция, подбрана от стара българска кухня на Богдана Семова и приготвена със здравословни продукти от местни производители;
- Една тристепенна вечеря на предварително заявено меню от стара българска кухня на Богдана Семова;
- Детско новогодишно меню с подаръци;
- Вегетарианскo меню с био продукти по избор;
- Безплатни билети за един от музеите на възрожденска Трявна;
- Детска анимация за празника;
- Ползване на детски кът и зала за настолни игри;
- Ползване на детски зимна пързалка за шейни;
- Високоскоростен безжичен интернет и сателитна телевизия;
- Ползване на безплатен паркинг;

Празнично меню
„Нова Година“
Салата Горски дом
Брускети с пюре от сьомга
Печено свинско руло с плънка от зеленчуци
Новогодишна баница с късмети
Плато с домашни сирена и мезета
Свежи плодове и ядки
Баклава
Дегустация на отлежала ракия
/100 мл./
Дегустация на бяло или червено вино от български сортове грозде
/250 мл./
Безалкохолно и минерална вода.
Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com.
#празник, #новагодина, #година, #посрещаненановагодина, #балкан, #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня,
Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий

Снежна Нова Година в арт комплекс Горски дом Трявна

 Ако желаете да избягате от напрежението и стреса на ежедневието, да се насладите на автентичните български традиции, да усетите топлината и уюта на български дом, заповядайте във възрожденска Трявна да посрещнем заедно новата година в Арт комплекс Горски дом Трявна – „зеленият“ дом на Балкана.
 Трявна е прекрасно място за посрещане на новогодишните празници, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство. В неговите музеи се намират едни от най-добрите образци на българската иконопис и дърворезба. Запазените паметници от ХVІІІ и ХІХ век са истински шедьоври на българската възрожденска архитектура и художествени занаяти. Тук се намира музеят на Славейкови, Старото школо, вкопаната църква „Св. Архангел Михаил“, църквата „Св. Георги“, в която е пял дякон Левски, Часовниковата кула, Даскаловата къща със слънцата от облога на двамата майстори, прекрасната Райкова къща, дело на архитектон Димитър Сергюв. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град.
 Арт комплекс Горски дом Трявна – „зеленият“ дом на Балкана, е скътан в полите на Стара планина на 2 км над центъра на гр. Трявна. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града. 
 Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места, което позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост. На разположение на гостите е голям детски кът, детски зимна пързалка за шейни, зала за настолни игри и ресторант с 40 места, предлагащ стара българска кухня.
 Нашият пакет”Снежна Нова Година” ще ви предложи освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция за празника. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата ще се грижи аниматор за празничните дни, ще ги изненадаме с много игри и изненади, зимна детска пързалка за шейни. На възрастните сме подготвили множество и разнообразни пешеходни маршрути, безплатно посещение на един от музеите на възрожденска Трявна, множество кулинарни изненади.

Тридневен пакет със закуска и вечеря: 
Двойна стая Стандарт: 260 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт: 270 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 300 лв. на човек при двойно настаняване.
Четиридневен пакет със закуска и вечеря: 
Двойна стая Стан.дарт: 300 лв. на човек при двойно настаняване;
Двойна стая Комфорт:  310 лв. на човек при двойно настаняване;
Апартамент Горски дом: 340 лв. на човек при двойно настаняване.
Дете до 3 г. безплатно. Дете от 3 до 6 г. заплаща 20 лв. на вечер с включена закуска. Дете от 6 до 12 г. заплаща 50 % от цената на пакета. Дете от 12 до 18 г. заплаща 70 % от цената на пакета.
Цената е на човек настанен в двойна стая и включва курортна такса, застраховка и 9% ДДС.

Новогодишните пакети включват:
- Съответния брой нощувки с традиционни местни закуски, на 01.01.2018 г – късна закуска със супи за жадните, с възможност за ранно настаняване и късно напускане;
- Седем степенна Новогодишна вечеря, съобразно българската кулинарна традиция, подбрана от стара българска кухня на Богдана Семова и приготвена със здравословни продукти от местни производители;
- Една тристепенна вечеря на предварително заявено меню от стара българска кухня на Богдана Семова;
- Детско новогодишно меню с подаръци;
- Вегетарианскo меню с био продукти по избор;
- Безплатни билети за един от музеите на възрожденска Трявна;
- Детска анимация за празника;
- Ползване на детски кът и зала за настолни игри;
- Ползване на детски зимна пързалка за шейни;
- Високоскоростен безжичен интернет и сателитна телевизия;
- Ползване на безплатен паркинг;

Празнично меню
„Нова Година“
Салата Горски дом
Брускети с пюре от  сьомга
Печено свинско руло с плънка от зеленчуци
Новогодишна баница с късмети
Плато с домашни сирена и мезета
Свежи плодове и ядки
Баклава
Дегустация на отлежала ракия
/100 мл./
Дегустация на бяло или червено вино от български сортове грозде
/250 мл./
Безалкохолно и минерална вода.
Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com.
#празник, #новагодина, #година, #посрещаненановагодина, #балкан, #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня,
Горски дом Трявна

СЕМЕЙНИ ПРАЗНИЦИ - ВЕНЧАВКИ, КРЪЩЕНЕТА, ДЕТСКИ РОЖДЕНИ ДНИ, ЮБИЛЕИ, ИМЕННИ ДНИ, КУРБАНИ, ЧЕСТВАНИЯ, СЕМЕЙНИ СБИРКИ И ДР. В АРТ КОМПЛЕКС ГОРСКИ ДОМ ТРЯВНА

Желаете да организирате вашият семеен празник по един неповторим начин, предлагаме ви да е сред духа и традициите на възрожденска Трявна, където Арт комплекс Горски дом Трявна ще ви осигури автентична възрожденска атмосфера сред вековна букова гора, уникално индивидуално меню от стара българска кухня, съобразено с българските възрожденски традиции и специално подбрана винена листа от вина от български сортове грозде.
Арт комплекс Горски дом – „зеленият“ дом на Балкана, е предпочитано място за провеждане на семейни и лични празници – венчавки, кръщенета, детски рождени дни, рождени дни за възрастни, юбилеи, именни дни, чествания и курбани. Комплексът е скътан в полите на Стара планина на 3 км от центъра на гр. Трявна. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града. Тук ще намерите най-добри условия за вашата почивка - тишина, спокойствие, близост до природата, условия за туризъм сред прохладния и чист въздух на планината.
Арт комплекс Горски дом Трявна подпомага възстановяването на народните традиции и обичаи при честване семейните празници. При кръщене ще ви помогнем да калесате кума и ще ви нагостим по стара българска традиция с бъклица вино, пита и печена кокошка. За рождените и именните дни ще ви поднесем народната обредна вечеря съобразно празника и ще ви посрещат така както са посрещали тревненци своите празнични гости преди 120 г. При курбан ще ви нагостим с неповторима курбан чорба и печено от стара българска кухня.
Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места, което позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост. На разположение на гостите е заведение с 40 места, предлагащ стара българска кухня с майстор готвач Богдана Семова, многофункционална зала с 40 места, удобна за провеждане на обучения, лагери и семинари. голям външен и вътрешен детски кът с много играчки и забавления, зала за настолни игри.
Трявна е прекрасно място за фирмено посещение през есента, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство. В неговите музеи се намират едни от най-добрите образци на българската иконопис и дърворезба. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град. Трявна е чудесна отправна точка до много забележителности в района, което ви дава възможност да посетите Етнографски комплекс Етъра, архитектурно - исторически резерват „Боженци“, Соколския манастир, Дряновския манастир, пещерата Бачо Киро, природен парк Българка, Виканата скала на дядо Вазов и много други.
Ние ще ви предложим освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата сме подготвили безплатно ползване на голям детски кът с много играчки и забавления и при желание незабравима вечер с детски аниматор. На възрастните сме осигурили множество и разнообразни пешеходни маршрути, зала за настолни игри с шах, табла, карти за игра, покер комплект, не се сърди човече и много други семейни игри, както и множество кулинарни изненади. За вегетарианци и вегани сме подготвили специално меню, което да е съобразено с техните изисквания. По предварителна заявка можем да ви предложим домашна пълнена пуйка, печен заек по хайдушки, домашна пълнена кокошка по ориенталски, печено прасенце по старому, пълнено агънце, пълнено агне на пещ.
При събиране на 18 гости целият комплекс ще бъде затворен за вашето мероприятие.
Ще се радваме да ви предложим нашите услуги и да ви предоставим индивидуална оферта съобразно вашите изисквания.
Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com или посочените по-долу координати.

За контакти и резервации:
тел.: +359 876 283 860
info@gorskidom.com
skype: gorskidom.com
www.gorskidom.com
www.facebook.com/gorskidom

#семейнапочивка, #tryavna, #triavna , #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня, #празник, #горскидом, #романтичнапочивка, #вила, #хотел,#почивкасотстъпка, #планина, #българскакухня, #почивкасдеца, #басейн, #почивкасбасейн, #хотелсбасейн, #къщазагостисбасейн, #независимостнабългария, #празник
Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий

Sofia Belcheva Belcheva, Mariela Balieva и 23 други харесай това

Galia Mihailova

2 месеца
Avatar

Galia MihailovaИдвамеее.....

2 месеца
Avatar

Коментари във Фейсбук

Уважаеми гости, скъпи приятели, в края на лятото и началото на есента честваме Деня на независимостта на България. Честит празник, с пожелание за крепко здраве и светли мисли.
Възрожденска Трявна е прекрасно място за отдих и възстановяване на силите през есента. Арт комплекс Горски дом Трявна ще ви предложи автентична атмосфера, персонална грижа, стара българска кухня, здравословни продукти от местни производители, подбрани вина от български сортове грозде, екопътеки и много други възможности за вашата здравословна почивка. Комплексът е скътан букова гора на 3 км от центъра на Трявна, в непосредствена близост до Славейковите поляни и с чудесен изглед към града.
Запознайте се с нашите актуални предложения на www.gorskidom.com

Трявна е чудесна отправна точка до много забележителности в района, което ви дава възможност да посетите църквата "Св. Четиридесет мъченици" в старопрестолния град Търново, в която е обявена независимостта на България, както и Етъра, Боженци, Соколския манастир, Дряновския манастир, пещерата Бачо Киро и много други.
За контакти и резервации: тел./viber +359 876 283 860, info@gorskidom.com,
skype: gorskidom.com, www.gorskidom.com, www.facebook.com/gorskidom

#семейнапочивка, #tryavna, #triavna , #планина, #Трявна, #почивка, #отпуска, #зеленхотел, #почивкавпланината, #вегетарианскакухня, #празник, #горскидом, #романтичнапочивка, #вила, #хотел,#почивкасотстъпка, #планина, #българскакухня, #почивкасдеца, #басейн, #почивкасбасейн, #хотелсбасейн, #къщазагостисбасейн, #независимостнабългария, #празник
Горски дом Трявна
... Виж повечеСкрий