Дек.
31
Event Time: 11.09.2017-31.12.2017 / Event Location: Арт комплекс Горски дом

Трявна е предпочитано място за лечение и възстановяване на силите на белодробно болни деца през всички сезони на годината. Тук се намира единствената в България специализирана белодробна болница „Царица Йоана“ , която предлага дълготрайно лечение на деца с хронични белодробни заболявания и туберкулоза. В болницата работят високо квалифицирани специалисти в областта на белодробните заболявания. Болните на възраст до 18 години се приемат с направление от личния лекар или специалист, като лечението с направление е безплатно.

Адресът на болницата е: Трявна, ул. Бреза, № 49,
централа: 0677:620 21, приемен кабинет: 0893/626 123,
е-mail: pulmo_tryavna@abv.bg, www.belodrobnadetska.com .

Комплекс Горски дом предлага своите услуги на родители с деца, които се лекуват в болницата, но не са настанени там, както и за деца, които се лекуват без да използват специализираната болница. За тях комплексът предлага 10 % отстъпка от цената за настаняване!

7 дневен пакет
със закуска и вечеря
210,00лв  на човек
14 дневен пакет
със закуска и вечеря
420,00 лв. на човек

 

Комплекс Горски дом е скътан в полите на Стара планина на 3 км над Трявна, на 620 м надморска височина. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града. Тук ще намерите най-добри условия за лечение и възстановяване на вашите деца – тишина, спокойствие, близост до природата, липса на замърсители, условия за туризъм сред прохладния и чист въздух на планината.

Обширните и добре обзаведени стаи със самостоятелни санитарни възли, ресторанта, залата с детския кът правят комплекса, който отговаря на международните стандарти 3 звезди, предпочитано място за семейства с болни деца през цялата година. Широките чардаци, обърнати на юг, огрените през целия ден поляни позволяват да се правят слънчеви бани и аеротерапия, особено ценни за децата. Комплексът е с 30 места и позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост, както за настаняването, така и за кухнята и допълнителните нужди от екскурзии, развлечения и културни прояви.

Деца до 5 г. се настаняват безплатно.
Деца от 5 до 12 г. заплащат 50 % от стандартната цена.

Пакетите включват:

  • Съответния брой нощувки с традиционни местни закуски ;
  • Ползване на детски кът и зала за настолни игри.
  • Високоскоростен безжичен интернет и сателитна телевизия.
  • Ползване на безплатен паркинг
  • Безплатен трансфер при настаняване и напускане на хотела от автогарата и ЖП гарата на гр. Трявна.
  • Ползване на безплатен сейф на рецепция

Уважаеми гости, преди да вземете решение за вашата почивка сравнете условията и цените. Предлаганите от нас условия отговарят на утвърдените международни туристически стандарти 3 звезди!

Надяваме се с традиционното балканско гостоприемство да отговорим на вашите очаквания и нужди!

Офертата не важи за официални празници и за периода от 1 юни до 30 септември!

Условия на плащане: 50% от сумата се заплаща в 5 дневен срок след резервацията по банков път, останалите 50% се заплащат на място при настаняване:

ТРЕВИНА ЕООД;

ОББ АД;    IBAN: BG10UBBS80021095956130;  BIC: UBBSBGSF

За контакти и резервации:
тел.: +359 876 283 860
info@gorskidom.com     skype: gorskidom.com
www.gorskidom.com      www.facebook.com/gorskidom