сеп.
25
Event Time: 25.09.2016- 20.12.2017 г. / Event Location: Арт комплекс Горски дом Трявна

ФИРМЕНИ СЪБИТИЯ
в Арт Комплекс Горски дом Трявна

 

Желаете да организирате вашият тийм билдинг или фирмено тържество различно, а защо не сред духа и традициите на възрожденска Трявна, където Арт комплекс Горски дом Трявна може да ви предложи автентична възрожденска атмосфера сред вековна букова гора, уникално индивидуално меню от стара българска кухня, съобразено с българските възрожденски традиции и специално подбрана винена листа от вина от български сортове грозде. Можем да предложим множество занимания, като турове по екопътеки, разглеждане на местни забележителности, тематични курсове по дърворезба,  иконопис, рисуване върху бръшлян и др. или просто да си почините сред природата.

Арт комплекс Горски дом – „зеленият“ дом на Балкана, е скътан в полите на Стара планина на 3 км от центъра на гр. Трявна. Намира се сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към града. Тук ще намерите най-добри условия за вашата почивка – тишина, спокойствие, близост до природата, условия за туризъм сред прохладния и чист въздух на планината.

Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места, което позволява на нашия екип да обърне персонално внимание на всеки гост. На разположение на гостите е многофункционална зала с 40 места, удобна за провеждане на обучения, лагери и семинари, заведение с 40 места, предлагащ стара българска кухня с майстор готвач Богдана Семова, голям външен и вътрешен детски кът с много играчки и забавления, зала за настолни игри.

Трявна е прекрасно място за фирмено посещение през есента, градът ревниво пази възрожденските си културни традиции, той е център на най-старата зографска школа, запазил е неповторимо архитектурно и художествено богатство. В неговите музеи се намират едни от най-добрите образци на българската иконопис и дърворезба. Спокойните и тихи улици, каменните мостове, многобройните ресторанти, кафенета и сувенирни магазинчета, дружелюбните и любезни тревненци създават неповторимата атмосфера на стария град. Трявна е чудесна отправна точка до много забележителности в района, което ви дава възможност да посетите Етнографски комплекс Етъра, архитектурно – исторически резерват „Боженци“, Соколския манастир, Дряновския манастир, пещерата Бачо Киро, природен парк Българка, Виканата скала на дядо Вазов и много други.

Ние ще ви предложим освен персонална грижа, вкусни гозби от старата българска кухня, приготвени със здравословни продукти от местни производители и съобразени с българската кулинарна традиция. В Горски дом Трявна ще ви посрещнем с трапеза, така както са я посрещали нашите деди и ще ви нагостим със забравени гозби от времето на вашите баби като можете да се насладите и на подбрани ракии и вина от български сортове грозде. За децата сме подготвили безплатно ползване на голям детски кът с много играчки и забавления и при желание незабравима вечер с детски аниматор. На възрастните сме осигурили множество и разнообразни пешеходни маршрути, зала за настолни игри с шах, табла, карти за игра, покер комплект, не се сърди човече и много други семейни игри, както и множество кулинарни изненади. За вегетарианци и вегани сме подготвили специално меню, което да е съобразено с техните изисквания. По предварителна заявка можем да ви предложим домашна пълнена пуйка, печен заек по хайдушки, домашна пълнена кокошка по ориенталски, печено прасенце по старому, пълнено агънце, пълнено агне на пещ.

При събиране на 18 гости целият комплекс ще бъде затворен за вашето мероприятие.

Ще се радваме да ви предложим нашите услуги и да ви предоставим индивидуална оферта съобразно вашите изисквания.

Запитвания и резервации можете да направите на тел. +359 876 283 860 и на електронната поща info@gorskidom.com или посочените по-долу координати.

 

За контакти и резервации:

тел.: +359 876 283 860

info@gorskidom.com

skype: gorskidom.com

www.gorskidom.com

www.facebook.com/gorskidom